30 Mart 2010 Salı

28 kocam 33 de çocuğum var


Kadınların genlerinde var sanırım meraklılık. Eee bu iş gen meselesi olunca haliyle birçok şeyi merak ediveriyorsunuz. Bu küçük yaşta başlıyor. Kızlar erkekleri merak eder, anneler çocuklarını, kadınlar sevgililerini, öğrenciler notlarını gibi bir sürü örnek verilebilir. Ama kadınlara özel bir durum olan da geleceği merak etmektir galiba...

Çok FALkolik değilimdir, ama fırsatını buldukça da baktırmayı ihmal etmem. Zaman zaman fal baktırmak için özel kahvelere gittiğim de olmuştur tabii.

Fal baktırmak kısa süreli psikolojik danışmanlık almış gibi hissettiriyor. Fal seansınız bittiğinde kendinizi genelde çok iyi, geleceğe çok ümitli baktığınızı hissedersiniz.

Hiç falın çıkmadı mı diye sorarsanız… Tabii ki çıktığı da oldu, ama bunlar zaten hemen herkesin hayatında gerçekleşecek şeyler olduğundan bana özel bir durum olduğuna inanmıyorum pek.

Bir de fal baktırmadan o meşhur fal atmosferine girersiniz, herkes birbirine falcı tavsiyelerinde bulunur. Hikâyeler anlatılır, şaşkın yüzlerle insanlar birbirini dinler. Kendimi dışlamayayım, bende onlardanım…

Bugüne kadar 28 kere evlenmiş, 33 de çocuğum olması gerekiyordu (tabii rakamlar külliyen atmasyon). Ama arkama dönüp baktığımda ne 28 koca ne aday adayları, ne de 33 çocuğu görebiliyorum. Ee şimdi noldu bunlara diye sorma sırası bende =)

Demek kimse geleceği bilemiyormuş, demek ki bazı şeyleri merak etsek de öğrenemiyoruz.


Hadi geleceği yaşayıp görelim o zaman =)))

4 yorum:

  1. Haklısınız Şebnem Hanım, en güzeli yaşayıp görmek zaten ama ben yazının fotoğrafına bittim çok iyi ya :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Şebnem Hanım hayranınız olarak özledik ama sizi.Engin duygu ve düşüncelerinizin devamını bekliyoruz.Size yazmak çok yakışıyor.Belkide geniş vizyonunuzla bizleri etkiliyorsunuzdur kim bilir :))

    Hele ki samimi düşüncelerinizi çok içten buluyorum.Şunada inanınki bende size samimi düşüncelerimi ifade ediyorum.Lütfen beni kırmayım :)))

    SAYGILAR...

    YanıtlaSil
  3. ''Bir saatliğine mutlu olacaksanız, şekerleme yapın.
    Bir günlüğüne mutlu olacaksanız, balık avlamaya gidin.
    Bir aylığına mutlu olacaksanız, evlenin.
    Bir yıllığına mutlu olacaksanız, bir servete konun.
    Tüm yaşam boyunca mutlu olacaksanız, işinizi sevin...''

    Çin Atasözü Sevgiler..

    YanıtlaSil